Mingl kutak arhiva

Pozorišni Susreti

Pozorišni Susreti

Eto aprila, a eto i Susreta

Čula ne miruju ni jedne jedine sekunde i dok u svojoj glavi upijamo magične boje kostima i ne želimo da se spektakl završi, polako zaboravljamo našu galaksiju jer se nalazimo u potpuno drugačijoj.

U šta gledamo? Oči su nam uperene na scenu Pozorišta za decu u Domu sindikata i u jednu od 23 trupe koje će posetiti šesnaeste Pozorišne susrete učenika gimnazija Srbije u Kragujevcu.

Kada ćemo se naći? Od 1-10. aprila, ponećemo mnogo dobrog raspoloženja, a osim toga i kostime, šminku, glumce i suflere, žiri i publiku, tekstove i rekvizite – potpuno osposobljeni da vidimo ili budemo deo spektakla.

Ko nas čeka tamo? Prva kragujevačka gimnazija će omogućiti da zabava bude još veća. Sopčići i Parlamentarci, sada već uveliko poznati neće vam ostaviti razloga za brigu – ima ih svuda i uvek su dobro raspoloženi.

Predstava još nije gotova. Sedite u čudu, omađijani slikama koje prolaze ispred vas. Konačno, toj predstavi je došao kraj... ali vi ne očajavate, ipak vas čekaju još dvadesed i dve.

Cena karata je 50 RSD. Za detaljnije informacije o rasporedu predstava, gostima i učesnicima, posetite zvaničnu stranicu Susreta ovde.

 

Autor: Petar Đurić 

Najnovije