Mingl kutak

Poseti božićni sajam knjiga

Poseti božićni sajam knjiga


Za vreme praznika čin darivanja jer posebno izražen. Znamo da već imaš mnoštvo ideja kako da obraduješ svoje najdraže ali ti mi za svaki slučaj preporučujemo da razmotriš ideju da skokneš do Doma sindikata, jer se tamo do 16. januara organizuje tradicionalni Novogodišnji i božićni sajam knjiga.

Na sajmu će se ove godine predstaviti većina domaćih izdavača, a najavljeni popusti variraju i to od 10 do 70 posto što privlači mnoge knjiškoljupce. U proseku, moći ćeš da pronađeš knjige jeftinije za dve, tri stotine dinara, što je s jedne strane sasvim solidno za srednjoškolski džeparac, dok s druge strane ne može da zadovolji baš sve srednjoškolske potrebe poput one da kupiš na primer više knjiga koje planiraš da pokloniš ili pak zadržiš za sebe. 

Sigurno ti se neki naslovi već vrzmaju po glavi, a ako nije tako, čekiraj sve onlajn knjižare i sajtove izdavačkih kuća i pogledaj šta bi eventualno mogao da pazariš. Savetujemo te da se udaljiš malo od top lista najčitanijih knjiga i probaš da istražiš neke nove pisce i žanrove.

Ulaz u hol Doma sindikata je besplatan, a radno vreme je od 9 do 20 sati.

Slika je odavde.

 

Najnovije