Mingl kutak arhiva

Besplatna savetovanja za studiranje u Americi

Besplatna savetovanja za studiranje u Americi


Ako planiraš sledeće godine da upišeš koledž u Americi ili za početak želiš samo da se informišeš o procesu prijavljivanja i odabira pravog usmerenja, prijavi se za učešće u grupnim savetodavnim seminarima koje organizuje Međunarodni akademski centar u svojim prostorijama u Dečanskoj 12.

Dva opšta savetodavna seminara za osnovne studije organizovaće se u sredu, 6. februara u 15:00 i u sredu 20. februara 2013. godine u 15:00. Važno je da znaš da je pohađanje seminara besplatno ali i da ćeš imati priliku da upoznaš društvo koje isto kao i ti želi da studira u Americi. Tako možete razmeniti eventualna iskustva i ostati u kontaktu što značajno može da utiče na tvoju motivaciju da uspeš u zamišljenom.

Prijavu za savetovanje popuni ovde

Ukoiko imaš dodatnih pitanja javi se stručnim saradnicima Međunarodnog akademskog centra na office@iacbg.org ili na 011/334.96.38 i 011/334.96.39. Ukoliko pak nisi iz Beograda, postoji mogućnost da se u određenim terminima javiš centru i putem Skajpa. U tom slučaju prati njihov zvanični sajt, Mingl ili im se javi na pomenute kontakte.


Fotografija je odavde

Najnovije