Mingl kutak arhiva

Fantastično majsko kuliranje

Fantastično majsko kuliranje


Fakultet za medije i komunikacije u prostoru Mikser house-a 15. maja organizuje FMK: Fantastično majsko kuliranje. U periodu od podneva do 22 sata u Karađorđevoj 46 svrati da se oprobaš u kreiranju novih oblika komunikacije - od kritičkog mišljenja preko zvučne slike, medijskog nastupa, dizajna, performansa i drugog.

Na ovogodišnjem Fantastičnom majskom kuliranju imaćeš priliku da naučiš kako da postaneš urbana faca, kako da uradiš profesionalni photo-session sa najboljim fotografima FMK-a, oprobaš se u izlaganju pred kamerom i intervjuišeš goste iznenađenja. Družićeš se sa Idom, Egom i Superegom na psihoanalitičkom kauču, ali uz to se možeš opustiti i uz dokumentarne filmove koji su radili studenti fakulteta. Takođe ćeš saznati nešto novo o Savamali, ali i imati mogućnost da se učlaniš Klub ljubitelja umetnosti. Nakon toga, možeš malo i odmoriti uz FMK biblioteku, sve do 18 sati kada počinje dodela FMK nagrada, nakon koje će uslediti koncert FMK benda uz pratnju novootkrivenih FMK talenata. Pred sam kraj, studentkinje i studenti Fakulteta za medije i komunikacije imaće svoj performans u konceptualnom prostoru Mikser House-a.

Gledaj da dođeš i fantastično, onako majski iskuliraš, upoznaš nove ljude, napraviš par novih fotki ili video snimak i pitaš šta te interesuje.

Gledaj da povedeš društvo sa tobom, a ako si ovog proleća zaljubljen/a povedi i simpatiju, biće i Mesta za ljubljenje.

Kompletan program čekiraj ovde.

Najnovije