Mingl kutak arhiva

Virtuelni sajam zanimanja

Virtuelni sajam zanimanja

Da li želiš da saznaš kako izgleda jedan radni dan nutricioniste-dijetetičara? Da li te zanima šta sve jedan glumac radi pre izlaska na scenu? 

Poseti Virtuelni sajam zanimanja i saznaj kako predstavnici određenih zanimanja provode jedan svoj radni dan! Virtuelni sajam zanimanja  je multimedijalna prezentacija koja pomaže mladoj osobi da se bolje upozna sa prirodom određenog zanimanja. Posetite sajam i pogledajte kako su predstavljena sledeća zanimanja: Advokat/ica, hemičar/ka, dizajner/ka enterijera, fotograf/kinja, glumac/ica, farmaceutski, tehničar/ka, menadžer/ka farme organskih proizvoda, vinar-vinogradar/ka, inženjer/ka farmaceutske tehnologije, farmaceut/kinja u apoteci, menadžer/ka u gastronomiji, socijalni/a radnik/ca, nutricionista-dijetetičar/ka, menadžer/ka u turizmu

Video materijali su kreirani u saradnji sa timom nastavnika srednjih škola, učesnika projekta „Zanimaju me zanimanja“. Projekat se realizuje u periodu od 1. juna do 30. novembra 2013. godine i njegovu realizaciju podržava Solidar Suisse/Swiss Labour Assistance (SLA) – Kancelarija u Srbiji.

Najnovije