Mingl kutak arhiva

Raspusti se za DŽ

Raspusti se za DŽ


S obzirom da su mnogi i dalje u raspusnoj euforiji, i ti bi po nekom pravilu trebalo da imaš malo više vremena nego kada si u školi ili faksu. Baš sad, nakon Novogodišnjih praznika, u periodu od 13. do 19. januara u Domu omladine Beograda, moći ćeš učestvovati u novom serijalu besplatnih programa u okviru manifestacije "Raspust za dž".

Pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu Grada Beograda, pripremljene su brojne besplatne radionice: filma, mjuzikla, stripa i ilustracije, pozorišne umetnosti, kreativnog pisanja, di džejinga i vi džejinga...

U večernjim satima moći ćeš da se zabaviš uz besplatne filmske projekcije, koje su organizovane pod pokroviteljstvom Ambasade SAD u Beogradu, kao i uz muzičke programe.

Poslednjeg dana "Raspusta za Dž" radovi polaznika radionica biće predstavljen na javnim prezentacijama. Snimaćete filmove, pevati pesme iz mjuzikla, organizovati žurke i izložbe, družiti se i uživati.

Prijave za radionice su obavezne, putem mejla radionice@domomladine.org. U naslovu mejla je potrebno napisati "Raspust za dž". U prijavi je potrebno navesti za koju se radionicu prijavljuješ, ime i prezime i kontakt telefon. Prijave su otvorene do popune kapaciteta predviđenih za radionice. Svi prijavljeni biće putem mejla obavešteni o učešću u radionicama i ostalim detaljima.

Ovde čekiraj program i tačne satnice aktivnosti.
Fotka je odavde.

Najnovije