Mingl kutak arhiva

Danas Globalna Foto Šetnja u Beogradu

Danas Globalna Foto Šetnja u Beogradu

Jedna od najvećih internet foto zajednica 500px (500 piksela) organizuje drugu Globalnu Foto Šetnju u svim gradovima planete u isto vreme. U Beogradu ova šetnja zakazana je za subotu u 17 sati.

Šetnja se po prvi put organizuje u Beogradu, a Marko Obradović vlasnik dizajn studija Deadline Design, ovlašćen od strane 500px organizatora, poziva sve zainteresovane da se pojave danas u 17 sati na Slaviji kod hotela "Slavija" odakle počinje trosatno druženje.
U šetnji će se proći najzanimljivijim beogradskim ulicama sve do Kalemegdana. Svi koji žele da učestvuju moraju da otvore profil ako već nemaju na sajtu 500px.

Besplatno je i bićete u društvu neverovatnih fotografa. Laško pivo je obezbedilo za svakog učesnika pivo, dok će Epson štampati fotografije učesnika na najmodernijem foto štampaču nekoliko dana posle šetnje. Planira se i izložba najboljih radova čiji će termin naknadno biti objavljen.
Pre toga sve fotografije se mogu naći na facebook-u pod haštagom #weare500px ili #500pxBelgradePhotoWalk kao i na samom sajtu 500px zajedno sa fotografijama svih ostalih gradova sveta.

Izvor: 24 sata
Fotka je odavde

Najnovije