Mingl kutak arhiva

Debata sa Marčelom: Prijavi se i dođi!

Debata sa Marčelom: Prijavi se i dođi!

Verovatno ćeš se složiti da se u našoj zajednici i dalje mnogi problemi rešavaju primenom nasilja. Takvo jedno stanje apatije mladih pred ovim ozbiljnim društvenim problemom primećuje se iz minute u minutu, iz nedelje u nedelju, iz događaja u događaj. Da to mora da prestane što pre, slaže se i Inicijativa mladih za ljudska prava, koja se u okviru svojih programa i projekata, između ostalog, bavi prevencijom nasilja

Ovoj organizaciji je važno da čuje od tebe kako se nasilje može sprečiti u budućnosti, i zato imaš poziv da se prijaviš za debatu koja se organizuje u sredu, 05. novembra, u 20 sati u XIII beogradskoj gimnaziji. Imaj u vidu da će debatni razgovor voditi Marko Šelić - Marčelo :)

Sve o čemu se bude razgovaralo na debati biće uvršteno u model Nacionalne strategije za borbu protiv nasilja na kojoj Inicijativa trenutno radi, tako da znaš da tvoji komentari i predlozi jesu važni.

Gledaj da se prijaviš što pre jer je broj mesta ograničen, i to najkasnije do 02. novembra, popunjavanjem ove onlajn forme.

Pogledaj video koji je kreiran u okviru kampanje “Jer im se može”.


Izvor naslovne fotke: bravo.rs

Najnovije