Mingl kutak arhiva

Utisci sa promocije knjige 'Bez granica'

Utisci sa promocije knjige 'Bez granica'

U petak, 11. decembra 2015. godine, u Ustanovi kulture Palilula u Beogradu održana je promocija knjige Bez granica mlade Leskovčanke Milice Nikolić.

Sem Miličine želje da se upozna i druži sa svojim čitaocima iz prestonice, glavni povod za organizovanje ove promocije skoro šest meseci nakon izlaska romana iz štampe jeste podrška akciji ,,Srce za Milošev osmeh”, u okviru koje se prikuplja novac za hitnu operaciju tridesetogodišnjeg doktora bioloških nauka iz Leskovca, koji pati od srčane insuficijencije. Tokom promocije roman se mogao kupiti po ceni od 500 dinara, a deo prihoda ići će na dinarski račun mladog Miloša Nikolića.

U planu je održavanje promocija sa ovakvim povodom još u Valjevu, Aleksincu i Nišu, a danas, 15. decembra, održava se ponovo u Leskovcu u prostorijama Jedinstvene Srbije sa početkom u 17:30.

Tema romana je ljubav devojke i prijatelja njenog oca, a u njegovom predstavljanju u UK Palilula učestvovale su Miličine kolege i koleginice glumačkog i plesnog odseka Lekart edukativnog centra čiji je osnivač Branislav Lečić.

Autorka romana nam poručuje: ,,Jedna porodica, jedan prijatelj, jedna ljubav, zabranjena! Možete li čitati roman bez osuđivanja?”




Autorka: Ana Zdravković 

Najnovije