Pokreni se

Prijavi se za drugi ciklus UPSHIFT programa

Prijavi se za drugi ciklus UPSHIFT programa

UPSHIFT je program koji u okviru zajedničkog regionalnog programa Dijalog za budućnost podstiče mlade da rešavaju probleme u svom okruženju, poboljšavaju život u zajednici i preuzimaju stvari u svoje ruke. Konkurs je otvoren za sve mlade uzrasta 13-19 godina koji žive na teritoriji Južnobačkog okruga i imaju želju da ulepšaju život u svom okruženju.

Pusti mašti na volju, razmisli o prizorima, stvarima ili ponašanjima koje srećeš svakog dana a ne sviđaju ti se. Budi ona/j koji će da ih promeni! Mi ćemo ti pomoći da nađeš rešenje!

Imam ideju! Šta sad?

U okviru UPSHIFT programa organizujemo trodnevne radionice za 10 timova – autore najboljih ideja koje se prijave na naš konkurs. Tokom 3 dana timovi će raditi sa mentorima, analizirati problem, steći nove veštine i znanja koje će im pomoći da dođu do željenog rešenja! Pet timova koji budu najvrednije radili dobiće podršku i do 2000 evra da sprovedu svoju ideju u delo!

Tvoj zadatak je da uočiš problem, okupiš tim koji broji 3-5 članova i prijaviš se preko ovog linka. Ako imaš dodatna pitanja, piši nam putem mejla ili Facebook-a.

Ako te intrigira ova tema, ali ti treba inspiracija, pogledaj kako je bilo na UPSHIFT-u u Beogradu i kojim su se problemima bavili tvoji vršnjaci. Možeš da posetiš i našu FB stranicu ili nas zapratiš na Instagram-u kako bi ostao/la u toku sa dešavanjima u Razlivalištu.

Konkurs traje od 4.9. do 1.10.2019.

Za to vreme formular za prijavu je otvoren, a vi ste slobodni da nam pišete i postavite pitanje ukoliko imate neku nedoumicu. Uslovi za prijavu na UPSHIFT 2.0 su:

– svi članovi tima moraju biti uzrasta 13-19 godina

– svi članovi tima moraju živeti na teritoriji Južnobačkog okruga

– svi članovi tima moraju prisustvovati radionicama u Novom Sadu u periodu 24-26. oktobar 2019.

– svi članovi tima treba da imaju želju da menjaju svoje okruženje na bolje 

Šta mi treba da se prijavim?

Treba ti tim od 3 do 5 članova, problem koji želiš da rešiš i volja da nađeš rešenje!

Pored toga, ako si maloletan/a, ne zaboravi da od svojih roditelja tražiš dozvolu da, ako budeš odabran/a, prisustvuješ UPSHIFT radionici – trodnevnom druženju sa mentorima i ekipom Razlivališta. Roditelji i staratelji su uvek dobrodošli da nas pozovu i zatraže dodatna objašnjenja o programu.

Programu mogu prisustvovati mladi koji nam donesu potpisano odobrenje od roditelja ili saglasnost o učešću (ako su takmičari punoletni).

O detaljima konkursa i načina prijave vidi OVDE.

Najnovije