Green

12. Jul 2019.
U Srbiji je trenutno aktuelno više zelenih kampanja koje za cilj imaju podizanje svesti građana o urgentnosti preduzimanja ekoloških mera, kako bismo imali bolju budućnost. Jedna kampanja pod sloganom ,,Zasadi svoj kiseonik" za cilj ima nadomešćivanje štete industrijske proizvodnje i seče stabala dok druga, ,,Pokreni se" opominje građane na sve trenutne ekološke probleme na koje je nužno delovati.
Pročitaj više
10. Jun 2019.
Kako povećati republički budžet i poboljšati kapacitete da Srbija iskoristi donatorska sredstva za poboljšanje zaštite sredine?
Pročitaj više
05. Jun 2019.
Danas koristi heštagove: #WorldEnvironmentDay #BeatAirPollution i ne zaboravi da označiš @UNEnvironment
Pročitaj više
29. May 2019.
Misli veliko - učini bar malo. Pokreni lavinu.
Pročitaj više
27. May 2019.
Centar za saradnju sa privredom poziva sve zainteresovane studente da se prijave na konferenciju posvećenu društveno odgovornom poslovanju, a koju već petu godinu za redom organizuje Color Media Communications.
Pročitaj više
22. May 2019.
Tražimo uvođenje ekološkog obrazovanja na svim nivoima obrazovanja!
Pročitaj više
14. May 2019.
#LansirajSvojeEkološkoZnanje
Pročitaj više
27. Nov 2018.
Pojam greenwashing (zeleno pranje ili ekomanipulacija) označava zloupotrebu zelenih ideja i očuvanja životne sredine zarad marketinga, i pre svega - sticanja profita.
Pročitaj više
26. Nov 2018.
Mladi često nisu adekvatno informisani o tome šta je reciklaža i šta obuhvata, kao i kako svako od nas može da reciklira i dalje širi svest o ponovnoj upotrebi resursa.
Pročitaj više
26. Nov 2018.
I ako je otpad na prvi pogled jedan od najvećih problema i prepreka u mnogim daljim koracima ka napretku, pitanje je zapravo, da li ćemo temu otpada posmatrati kao problematiku ili kao izazov?
Pročitaj više