Green

22. Apr 2020.
Kako bi razrešio/la ovu nedoumicu, EcoHub je spremio za tebe onlajn panel i sjajnog gostujućeg predavača.
Pročitaj više
08. Apr 2020.
U nastavku se nalaze nekoliko trenutno dostupnih kurseva koji mogu da unaprede tvoja znanja o temama životne sredine, energetike i klimatskih promena.
Pročitaj više
09. Mar 2020.
Ukoliko želiš da daš svoj doprinos u očuvanju životne sredine, a ujedno i naučiš nešto novo, pridruži se ovogodišnjoj manifestaciji Novosadsko proleće.
Pročitaj više
18. Feb 2020.
Supernatural festival 2020 pod sloganom Bee Supernatural biće održan u Botaničkoj bašti Jevremovac.
Pročitaj više
29. Jan 2020.
Evropska zajednica za znanje i inovacije, grad Beograd i Privredna komora Srbije, pozivaju te na Climathon Belgrade, timsko rešavanje klimatskih problema i izazova održivog razvoja Beograda.
Pročitaj više
07. Oct 2019.
Deseto jubilarno izdanje Međunarodnog festivala zelene kulture Green fest donosi veliki broj filmova koji su nagrađeni na najprestižnijim filmskim festivalima, panel diskusije i predavanja stručnjaka iz Srbije i sveta, izložbe i inovacije, BAZAR BEZ OTPADA – na kome će se predstaviti domaći “zeleni” preduzetnici”, kao i 44 filma u kategoriji kratkog i srednjeg metra iz celog sveta. Festival će biti održan od 15. do 18. oktobra u Domu omladine Beograda, pod sloganom “Promeni igru! Budućnost je na Zemlji!”.
Pročitaj više
12. Jul 2019.
U Srbiji je trenutno aktuelno više zelenih kampanja koje za cilj imaju podizanje svesti građana o urgentnosti preduzimanja ekoloških mera, kako bismo imali bolju budućnost. Jedna kampanja pod sloganom ,,Zasadi svoj kiseonik" za cilj ima nadomešćivanje štete industrijske proizvodnje i seče stabala dok druga, ,,Pokreni se" opominje građane na sve trenutne ekološke probleme na koje je nužno delovati.
Pročitaj više
10. Jun 2019.
Kako povećati republički budžet i poboljšati kapacitete da Srbija iskoristi donatorska sredstva za poboljšanje zaštite sredine?
Pročitaj više
05. Jun 2019.
Danas koristi heštagove: #WorldEnvironmentDay #BeatAirPollution i ne zaboravi da označiš @UNEnvironment
Pročitaj više
29. May 2019.
Misli veliko - učini bar malo. Pokreni lavinu.
Pročitaj više