Info

Mladi i zeleni
10. Sep 2018.
U petak i subotu (7. i 8. septembra), u prostorijama Beogradske otvorene škole (BOŠ) održane su prve obuke u okviru projekta Mladi i zeleni: podizanje svesti mladih o zaštiti životne sredine kroz inovativne medijske strategije. Članovi i članice portal za mlade Mingl su imali priliku da se informišu i nauče nešto više o temama u vezi sa zaštitom životne sredine.
Pročitaj više
28. Aug 2018.
U utorak 28. avgusta organizovan je sastanak novooformljenog Mingl redakcijskog tima u prostorijama Beogradske otvorene škole.
Pročitaj više
20. Jul 2018.
Zbog dobrih rezultata u zapošljavanju koje obuka za zavarivanje pruža i velike zainteresovanosti mladih, projekat „Podsticanje zapošljavanja mladih“ će i nadalje nezaposlenim mladima omogućavati obuku.
Pročitaj više
05. Jul 2018.
U utorak 3. jula članovi i članice omladinske redakcije Youth Vibes kao i predstavnici DW Akademije imali su priliku da se sastanu sa članovima i članicama redakcije portala za mlade Mingl u prostorijama Beogradske otvorene škole.
Pročitaj više
26. Jun 2018.
U svetu proslavljena knjiga postala je temelj za razumevanje feminizma i rodne ravnopravnosti.
Pročitaj više
11. Jun 2018.
Od početka 2018. godine u Srbiji je stradala 21 žena kao žrtva nasilja u partnerskom odnosu.
Pročitaj više
06. Jun 2018.
Neke jako zanimljive manifestacije koje se organizuju u Novom Sadu.
Pročitaj više
07. May 2018.
Berlinski proces je inicijativa pokrenuta 2014. godine sa ciljem da se poboljša saradnja između šest država na Zapadnom Balkanu koje nisu članice Evropske unije.
Pročitaj više
11. Dec 2017.
Iako je osnovna ideja ovog programa podsticanje preduzetničkog duha i finansijske pismenosti, a najvažniji željeni rezultat programa otvaranja mogućnosti samozapošljavanja i zapošljivosti mladih, ovaj program doprinosi i ličnom razvoju učenika.
Pročitaj više
20. Nov 2017.
Prema podacima Viskog komeserijata UN za izbeglice procenjeno je da je do 2015. godine najmanje 60 miliona ljudi moralo da napusti svoje domove, zbog ratnih sukoba. Tužna činjenica je da čak polovinu njih čine deca!
Pročitaj više