Info

27. May 2020.
Da li si se ikada zapitao/la kako migranti zapravo žive u Srbiji? Tekst na ovu temu i kakvo je njeno iskustvo u radu sa migrantima kao facilitatorke na ALMIT projektu, napisala je Zineta Sadiković.
Pročitaj više
22. May 2020.
Značaj građanskog vaspitanja za kasniji razvoj pojedinca je višestruk.
Pročitaj više
22. May 2020.
Univerzitet Metropolitan kao pionir u uvođenju nastave na daljinu u Srbiji i regionu objavio je ponudu svojih besplatnih kurseva za sve koji žele da pametno iskoriste svoje slobodno vreme.
Pročitaj više
20. May 2020.
Pandemija virusa Covid-19 praćena je velikim brojem (lažnih) informacija zbog čega i sve je više primetno da se ne borimo samo sa pandemijom nego i infodemijom, odnosno velikim brojem (lažnih) informacija koje se pojavljuju u medijima i javnoj sferi.
Pročitaj više
09. May 2020.
Trgovina ljudima je društveni fenomen koji postoji u svakoj državi sveta i oličen je u tržištu na kojem se, kao na pijaci, prodaju ljudski životi.
Pročitaj više
06. May 2020.
Povodom aktuelne političke situacije u Srbiji, Krovna organizacija mladih Srbije (KOMS), kao najviše nezavisno predstavničko telo mladih, najoštrije osuđuje najnovije političke zloupotrebe mladih i udruženja mladih.
Pročitaj više
05. May 2020.
U nastavku pročitaj nekoliko saveta koji ti mogu pomoći da lične finansije održiš u što boljem stanju tokom (i nakon) aktuelne pandemije.
Pročitaj više
04. May 2020.
Koliko je velika opasnost od medijske epidemije neistina?
Pročitaj više
30. Apr 2020.
Osim državnih institucija, koje organizacije su nastale sa ciljem unapređenja položaja mladih i njihovih prava?
Pročitaj više
30. Apr 2020.
Nepregledno sazvežđe interneta je uz WeB4JOBS dobilo svoju strukturu i olakšalo snalaženje mladoj osobi i pretraga karijernih mogućnosti je postala i više nego jednostavna.
Pročitaj više