Info

10. Dec 2019.
Projekat sprovodi beogradski CEPORA – Centar za pozitivan razvoj dece i omladine, koji svojim aktivnostima već osam godina doprinosi pozitivnom razvoju dece i omladine i nosilac je brojnih projekata iz ove oblasti.
Pročitaj više
29. Nov 2019.
Često se kaže da je i samo traženje posla – posao. Ovo mišljenje je itekako osnovano: ako si istinski posvećen/a pronalaženju radnog okruženja po svojoj meri, pred tobom će se naći brojni izazovi i zadaci. Dobre vesti su da se, uz dobru organizaciju, još bolju pripremu, a ponekad i malo sreće, trud u velikom broju slučajeva isplati. Međutim, odakle krenuti? Koji su najbolji početni koraci ka karijeri iz snova?
Pročitaj više
21. Nov 2019.
Ovogodišnje izdanje manifestacije ,,Jedna knjiga - jedan grad", u organizaciji Gradske biblioteke Pančevo, biće održano od 26. do 29. novembra.
Pročitaj više
05. Nov 2019.
Kako onda steći relevantno iskustvo i izaći iz začaranog kruga, a možda čak i biti spreman/a da poslodavcu kažeš „Ja to umem da radim.“?
Pročitaj više
04. Nov 2019.
Poslednje predavanje u 2019. godini u okviru međunarodnog kursa „Šta kustosiranje može/treba da bude” održaće Čarls Eše, kustos, univerzitetski profesor i direktor Muzeja Van Abe iz Ajndhovena u sredu, 6. novembra od 18 sati u Salonu Muzeja savremene umetnosti.
Pročitaj više
31. Oct 2019.
Danas, 31. oktobra, širom sveta pored praznika Noć veštica kojoj se deca raduju, obeležava se svetski dan štednje. Koliko vi štedite i da li štedite? Ako se do sada niste odlučili za štednju, možda je danas baš pravi trenutak da je započnete.
Pročitaj više
22. Oct 2019.
Podaci nam govore da se danas na prvi posao čeka više od godinu dana
Pročitaj više
18. Oct 2019.
Da li štediš i koliko novca možeš da odvojiš sa strane mesečno? Približava nam se Svetski dan štednje, 31. oktobar, koji je ujedno i prilika da se podsetimo značaja štednih navika i razmislimo o motivima za štednju.
Pročitaj više
17. Oct 2019.
4.0 FEST, prvi festival inovacija na trzištu rada inspirisan Industrijom 4.0, održan je u Beogradu 4. i 05. oktobra u okviru prostora Art komune Dorćol (Dorćol Platz).
Pročitaj više
15. Oct 2019.
Završnom svečanošću u Pragu i okupljanjem predstavnika jedanaest partnera iz sedam evropskih zemalja, među kojima je i Srbija, završen je četvrogodišnji projekat „Gradovi deljenja: kreativni momenat“ finansiran sredstvima iz programa Kreativna Evropa. Reč je projektu čiji je cilj unapređenje uslova života u evropskima gradovima kroz povezivanje različitih aspekata kulture deljenja i urbanog dizajna.
Pročitaj više