Info

02. Jul 2020.
Partneri za demokratske promene Srbija objavili su izveštaj Mediji i pravo na privatnost tokom epidemije virusa korona koji ukazuje na neke od zakonski i etički problematičnih praksi medija u kontekstu zaštite ličnih podataka građana.
Pročitaj više
02. Jul 2020.
Tim Omladinskog programa Beogradskog centra za ljudska prava uputio je pismo podrške mladima iz Sandžaka koji se bore sa veoma teškom situacijom usled porasta broja obolelih od virusa Covid-19.
Pročitaj više
02. Jul 2020.
Evropska komisija pokreće program podrške za zapošljavanje mladih #NextGenerationEU, kako bi se obezbedila nova radna mesta za nove generacije.
Pročitaj više
02. Jul 2020.
Krovna organizacija mladih Srbije objavila je Autostoperski vodič kroz ciljeve održivog razvoja Ujedinjenih nacija.
Pročitaj više
01. Jul 2020.
Ova izložba na originalan način preispituje ljudsko sećanje, individualno i kolektivno pamćenje, kroz radove koji donose zanimljiv osvrt na važne istorijske događaje.
Pročitaj više
01. Jul 2020.
Saznaj zašto je važno da budeš veoma obazriv/a i na šta sve treba da obratiš pažnju pri isprobavanju softvera i aplikacija, a naročito onih koji kao garanciju traže tvoj broj platne kartice.
Pročitaj više
26. Jun 2020.
Legendarna glumica Mirjana Karanović ovogodišnja je domaća dobitnica nagrade Aleksandar Lifka, koju Festival evropskog filma Palić.
Pročitaj više
25. Jun 2020.
Rasističke predrasude, uznemiravanje i nasilje deo su evropskih društava.
Pročitaj više
24. Jun 2020.
Festival evropskog filma Palić tradicionalno dodeljuje nagrade Aleksandar Lifka istaknutim domaćim i inostranim filmskim stvaraocima.
Pročitaj više
23. Jun 2020.
Evropski omladinski forum (EYF) objavio je novu publikaciju pod nazivom „Obezbeđivanje građanskog prostora za mlade u Evropi”.
Pročitaj više