Info

03. Apr 2020.
Pogledaj ponudu koju je Institut Servantes pripremio za ove dane kada je izolacija i boravak kod kuće jedan od ključnih načina za borbu protiv pandemije koja je zahvatila svet.
Pročitaj više
30. Mar 2020.
Retrospektakl je jedan od najzanimljivijih konceptualnih događaja kada je u pitanju elektronska muzika, koncipiran u formi klabing vremeplova.
Pročitaj više
27. Mar 2020.
Moj OFF (Onlajn Filmski Festival) je besplatan onlajn festival filmova koji ima za cilj da robudi svest kod svih ljudi o značaju kućne izolacije.
Pročitaj više
27. Mar 2020.
Nacionalna asocijacija praktičara i praktičarki omladinskog rada (NAPOR) pokrenula je ideju koja je zasnovana na interaktivnosti i omogućavanju direktne razmene između mladih, a uz promociju principa #ostanikodkuce
Pročitaj više
25. Mar 2020.
Nacionalna asocijacija praktičara/ki omladinskog rada (NAPOR) pokreće serijal pod nazivom Omladinski rad na mreži - prikaži i poveži!
Pročitaj više
25. Mar 2020.
Još jedan podkast namenjen je isključivo mladim ljudima. Glavna tema ovo podkasta jesu upravo mladi u regionu i njihove želje, težnje i problemi.
Pročitaj više
24. Mar 2020.
Mingl ti daje još jednu ideju kako da svakodnevni ritam života u kućnoj izolaciji učiniš interesantnijim.
Pročitaj više
23. Mar 2020.
Ukoliko ti nedostaje ideja, Mingl je za tebe pripremio još jednu listu serija savršenih za bindžovanje u narednom periodu koji ćeš provesti u svom domu.
Pročitaj više
23. Mar 2020.
Otvoren je novi program: Vanredno Obrazovanje za kvalitet obrazovanja i aktivnosti srednjoškolaca.
Pročitaj više
22. Mar 2020.
Podkasti su u poslednjih nekoliko godina postali prava senzacija, a Mingl ti razjašnjava sam pojam i daje super predloge podkasta.
Pročitaj više