Info

22. Oct 2019.
Podaci nam govore da se danas na prvi posao čeka više od godinu dana
Pročitaj više
18. Oct 2019.
Da li štediš i koliko novca možeš da odvojiš sa strane mesečno? Približava nam se Svetski dan štednje, 31. oktobar, koji je ujedno i prilika da se podsetimo značaja štednih navika i razmislimo o motivima za štednju.
Pročitaj više
17. Oct 2019.
4.0 FEST, prvi festival inovacija na trzištu rada inspirisan Industrijom 4.0, održan je u Beogradu 4. i 05. oktobra u okviru prostora Art komune Dorćol (Dorćol Platz).
Pročitaj više
15. Oct 2019.
Završnom svečanošću u Pragu i okupljanjem predstavnika jedanaest partnera iz sedam evropskih zemalja, među kojima je i Srbija, završen je četvrogodišnji projekat „Gradovi deljenja: kreativni momenat“ finansiran sredstvima iz programa Kreativna Evropa. Reč je projektu čiji je cilj unapređenje uslova života u evropskima gradovima kroz povezivanje različitih aspekata kulture deljenja i urbanog dizajna.
Pročitaj više
15. Oct 2019.
Ovogodišnje, dvadeset drugo izdanje Pančevačkog Jazz Festivala održaće se od 31. oktobra do 2. novembra u organizaciji Kulturnog centra Pančeva. Tokom tri festivalske večeri, ljubitelji džeza uživaće u bogatom muzičkom programu. Prve festivalske večeri, 31. oktobra u Dvorani Kulturnog centra Pančeva nastupiće tri muzička sastava: domaći Dragan Ćalina Quartet, američko-indijski Cross Currents Trio i Shay Hazan Quinter iz Izraela.
Pročitaj više
14. Oct 2019.
Jedanaest društveno odgovornih projekata mladih iz gradova širom Srbije pobedilo je na konkursu „Centrifuga“,kroz koji se u okviru programa donacija „Superste“ pruža finansijska i mentorska podršku idejama organizacija i neformalnih grupa mladih u sferama kulture, obrazovanja i umetnosti. Deset inicijativa čiji je cilj unapređenjelokalnih zajednica podržano je sa po 500.000 dinara, a projekat koji je dobio najviše glasova onlajn zajednice sa 100.000 dinara.
Pročitaj više
12. Oct 2019.
Ovogodišnji program Festivala savremenog plesa i performansa Kondenz, koji se održava od 23. oktobra do 4. novembra na više lokacija u Beogradu, baviće se pitanjem ženskog rada i radnih odnosa kao jednom od svojih ključnih tema. Ova festivalska celina biće predstavljena kroz niz prezentacija, razgovora i predstava.
Pročitaj više
10. Oct 2019.
Živimo u vremenu kada su teretana i zdrava ishrana u modi. A kada će u modi biti da malo više brinemo o mentalnom zdravlju?
Pročitaj više
09. Oct 2019.
Kreditna kartica, osim olakšanog plaćanja, podrazumeva i dozu potrebnog opreza i pažnje pri korišćenju. Zbog čega? Pročitaj u nastavku.
Pročitaj više
08. Oct 2019.
Na izložbi “Ex-Yu – Next You” , koja će biti otvorena danas, 8. oktobra u 20h, u Galeriji Bate Mihailovića u Pančevu u okviru petog Nova Festivala, svoje radove će predstaviti 16 autora različitih generacija povezanih sa ovim prostorima na različite načine. Oni su dali svoja viđenja fenomena „eks-Ju” i svoje prošlosti, sadašnjosti i budućnosti.
Pročitaj više