Kolumne

25. May 2020.
Odabir zanimanja često se smatra jednom od najvećih i najvažnijih odluka u životu.
Pročitaj više
07. May 2020.
Kako izgleda dan osoba sa autizmom? Da li možeš da zamisliš da želiš da izgovoriš nešto, a ne možeš? Da li možeš da se staviš u situaciju gde te roditelji pitaju da li te nešto boli, ali iz tebe izleti samo neki čudni krik?
Pročitaj više
05. May 2020.
Neosporna je ogromna moć i uticaj novinarske profesije kroz različite istorijske epohe. Mediji su oduvek imali veliki uticaj na javno mnjenje.
Pročitaj više
05. Mar 2020.
Ove obuke su izuzetno značajne kako bi osobe sa invaliditetom naučile koja su njihova prava i kako da ta svoja prava zastupaju.
Pročitaj više
13. Feb 2020.
Predrasude definišemo kao stavove koji nas uveravaju u tačnost određenih tvrdnji o nekoj grupi ljudi.
Pročitaj više
05. Feb 2020.
Šta je to život, ko smo mi, šta smo sve naučili, zbog koga?
Pročitaj više
04. Feb 2020.
Svetska zdravstvena organizacija, zajedno sa Međunarodnim udruženjem za borbu protiv raka, svakog 4. februara obeležava Svetski dan borbe protiv raka.
Pročitaj više
21. Oct 2019.
Znaš li kako se postaje šampion na terenu? Izađeš na teren i pobediš!
Pročitaj više
15. Oct 2019.
Kojim god se imenom zvao, koji god termin uzeli za prevod, mobing ima isto značenje a to su psihološko zlostavljanje, psihičko (moralno) maltretiranje, psihološki terorizam.
Pročitaj više
07. Oct 2019.
Verovatno si se nekada zapitao/la kako uopšte tetovaža uspe da se održi na koži čak i posle mnogo godina. Kakvo je to mastilo koje nam ulazi pod kožu i šta se zapravo dešava sa našom kožom dok traje proces tetoviranja?
Pročitaj više