Kolumne

17. Jun 2019.
Sofija, prvi robot nalik čoveku po izgledu i ponašanju.
Pročitaj više
12. Jun 2019.
05. Jun 2019.
Ne samo što umem da računam datume, već veoma dobro pamtim mnoge događaje!
Pročitaj više
03. Jun 2019.
U poslednjih nekoliko meseci imao sam nekoliko susreta sa policajcima na različitim mestima.
Pročitaj više
27. May 2019.
Stenov prvi tekst „Kapetan Amerika sprečava osvetu izdajnika“ objavljen je u trećem izdanju stripa Kapetan Amerika. Potpisao ga je pseudonimom Sten Li, ne želeći da se njegovo ime dovede u vezu sa ovom, u to vreme, nimalo cenjenom vrstom umetnosti. Smatrao je da ga zbog toga ljudi nikad neće shvatiti kao „ozbiljnog“ pisca.
Pročitaj više
23. May 2019.
Čak i kada uđem u pravi prevoz i nema gužve niti problema sa snalaženjem, dešava se da se iznerviram.
Pročitaj više
17. May 2019.
Sve više se bavim i svakodnevnim poslovima – idem u nabavku, bacam đubre, raspremam sto posle obroka, sklanjam svoje stvari na mesto, samostalno koristim gradski prevoz. Ipak, trebalo bi da naučim i mnoge druge stvari koje su neophodne za samostalan život, a ja to zaboravim jer sam fokusiran na svoje planove i ono što volim.
Pročitaj više
08. May 2019.
Iskustvo se ne stiče preko noći i čime god da se baviš potrebno je vreme kako bi se određene veštine i znanja usavršili. Veliku ulogu u tom procesu ima reakcija okoline i povratne informacije koje dobijaš, a sa druge strane, i kako na iste ti reaguješ.
Pročitaj više
08. May 2019.
Na posao se ne ide samo da bi se radilo i zaradila plata, već i da bi izašao iz kuće, prošetao negde, popričao sa kolegama itd. Možda bi bilo dobro kada ne bih radio svakog dana, ili kada bih radio četiri sata
Pročitaj više
24. Apr 2019.
Zato je dobro što pišem ovaj tekst i voleo bih kada bi on pomogao da me bolje razumeju.
Pročitaj više