Konkursi

10. Jul 2019.
Najmlađi mladi pozivamo vas da se prijavite na Kamp omladinskog aktivizma! Ukoliko si kreativan/a, energičan/a, voliš da maštaš i želiš da utičeš na promene u svojoj zajednici i društvu, ovo je prava priča za tebe.
Pročitaj više
04. Jul 2019.
Trag fondacija već 20 godina sprovodi program ,,Aktivne zajednice", u okviru kojeg je do danas podržano 630 inicijativa neformalnih grupa i udruženja u preko 200 zajednica širom Srbije.
Pročitaj više
24. Jun 2019.
Inicijativa mladih za ljudska prava (Inicijativa) raspisala konkurse za pozicije: finansijsko-administrativni/a asistent/kinja i stažista/stažistkinja na finansijsko-administrativnim poslovima.
Pročitaj više
19. Jun 2019.
Poziv za učesnike na Erasmus+ omladinsku razmenu Togetherness from Nature koja će se održati od 20. do 31. avgusta u Hustopeče u Brna (Češka)!
Pročitaj više
17. Jun 2019.
Vreme je da uđemo u thinking mode i zakoračimo u OPENS društvenu laboratoriju inovacija!
Pročitaj više
17. Jun 2019.
Kritični kamp je mesto okupljanja radoznalih mladih ljudi koji su spremni da pišu, diskutuju i svojim se zapažanjima zalažu za bolju kinematografiju, a ove godine se održava treći put – u obliku besplatne edukativne radionice filmske kritike.
Pročitaj više
22. May 2019.
Ovo nisu još jedne osnovne ili master studije - ovo je sve što bi one trebalo da budu. Sa ovog mesta ne gledaš u prošlost, ne svedočiš sadašnjosti – ovde stvaraš budućnost. Čiju budućnost? Pa, svoju. Ti je zamisliš, a mi ti damo 6 prečica da do nje stigneš.
Pročitaj više
23. May 2019.
Fondacija Konrad Adenauer (KAS) i Beogradska otvorena škola (BOŠ) organizuju dvosemestralni obrazovni program „PolitiKAS“ za odabrane mlade lidere radi unapređenjapolitičkog života Srbije.
Pročitaj više
14. Jun 2019.
Pozivamo autore „uradi-sam” filma svih uzrasta i zanimanja da prijave svoje radove na konkurs jubilarnog desetog izdanja međunarodnog festivala kratkog filma MikroFAF, u organizaciji Udruženja „Satibara”, koji će se ove godine održati 10-13. oktobra u Muzeju Jugoslovenske kinoteke u Beogradu.
Pročitaj više
12. Jun 2019.
Pozivamo zainteresovane mlade aktiviste/kinje i omladinske radnike/ce da se prijave za učešće na treningu “MLADI” koji će se baviti medijskom i digitalnom pismenošću.
Pročitaj više