Konkursi

19. Sep 2019.
Poziv za učesnike na Erasmus+ trening Vision Ahead koji će se održati od 08. do 15. decembra 2019. godine u mestu Plovdiv, Bugarska!
Pročitaj više
18. Sep 2019.
Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavestimo da je konkurs za peti Bezbednosni seminar za mlade lidere otvoren!
Pročitaj više
16. Sep 2019.
Beogradski centar za ljudska prava u saradnji sa Krovnom organizacijom mladih Srbije i uz podršku Kancelarije za ljudska i manjinska prava Vlade Republike Srbije pozivaju vas da učestvujete na treningu „Jačanje kapaciteta organizacija mladih i za mlade za interakciju sa UN mehanizmima”, koji će se održati 27. i 28. septembra u Nišu.
Pročitaj više
10. Sep 2019.
Konkurs za 8. generaciju programa Mladi lideri otvoren je od 9. do 22. septembra u ponoć.
Pročitaj više
04. Sep 2019.
Cilj Škole ljudskih prava za mlade je, između ostalog, da vas upozna sa teorijom i idejom ljudskih prava, principima demokratije, tolerancije, solidarnosti, nenasilne komunikacije i da kod vas podstakne razvoj kritičkog mišljenja.
Pročitaj više
03. Sep 2019.
Ukoliko želiš da razviješ svoj tehnološki startap i spreman si za 3 meseca intenzivnog rada, ovo je sjajna prilika da prijaviš svoj tim. In Centar je, usled ogromnog interesovanja timova odlučio da produži prijave do 7. septembra!
Pročitaj više
27. Aug 2019.
Svi kursevi su koncipirani tako da nakon uvodnog kursa postoji i napredni kursevi ili drugi kursevi koji u kombinaciji sa početnim kursem mogu da predstavljaju jednu celinu.
Pročitaj više
26. Aug 2019.
Beogradski centar za ljudska prava, uz podršku Vlade Švajcarske i Međunarodne organizacije za migracije (IOM), poziva Vas da učestvujete na treningu „Ka inkluzivnim programima za mlade: potencijali i izazovi uključivanja mladih iz migrantske populacije“ koji će se održati 06. i 07. septembra u Kući ljudskih prava i demokratije, u Beogradu, Kneza Miloša 4.
Pročitaj više
23. Aug 2019.
Udruženje studenata sa hendikepom u partnerstvu sa Forumom mladih sa invaliditetom organizuje 3 trodnevna treninga na temu unapređenja participacije mladih sa invaliditetom/hendikepom u omladinskim aktivnostima. Trening je namenjen predstavnicima organizacija civilnog društva koje rade sa mladima i za mlade, kao i predstavnicima kancelarija za mlade, a koji su kreatori programa za mlade i aktivni realizatori aktivnosti.
Pročitaj više
22. Aug 2019.
Beogradski centar za ljudska prava u saradnji sa Krovnom organizacijom mladih Srbije i uz podršku Kancelarije za ljudska i manjinska prava Vlade Republike Srbije pozivaju vas da učestvujete na treningu „Jačanje kapaciteta organizacija mladih i za mlade za interakciju sa UN mehanizmima”, koji će se održati 29. i 30. avgusta u Novom Sadu.
Pročitaj više