Konkursi

Ideje
19. Sep 2018.
Imaš ideju kako da unaprediš organizaciju školskog života u svom okruženju, da poboljšaš informisanost i komunikaciju, da osmisliš neki novi školski prostor ili pak vanškolsku aktivnost? Prijavi se na konkurs za finansiranje projekata učeničkih parlamenata do 10. oktobra!
Pročitaj više
Prevodilačka radionica iSerbia
18. Sep 2018.
iSerbia tim se proširuje, zato te poziva da se prijaviš na konkurs za urednika Prevodilačke radionice za španski jezik! Rok za prijavu je 30. septembar.
Pročitaj više
Konferencija Rok kamp za devojčice
17. Sep 2018.
Kako izgleda jedan rok kamp za devojčice na Islandu, kako u Poljskoj a kako u Srbiji? Šta možemo naučiti jedni od drugih u radu sa decom i mladima u oblasti muzike i kako muzičku scenu učiniti otvorenijom za sve biće teme razgovora na konferenciji svih rok kampova za devojčice u Evropi, koju FEMIX organizuje od 20. do 22. septembra 2018. u Parobrodu u Beogradu. Prijavi se i budi volonter/volonterka!
Pročitaj više
NESCAFE 3in1 generacija 2018
17. Sep 2018.
Ukoliko imaš skriveni talenat, ne znaš kako da ga pokažeš svetu i nemaš priliku da ga usavršavaš, prijavi se do 5. oktobra i daj svom talentu šansu, jer kompanija Nestlé sa brendom NESCAFÉ 3in1 objavljuje početak konkursa NESCAFÉ 3in1 generacije!
Pročitaj više
Obuka
16. Sep 2018.
Američki kutak i udruženje građana “Novi lobi” po četvrti put organizuju program “Osnovna obuka za uključenje mladih u društveni aktivizam” koji ima za cilj osnaživanje mladih za aktivno učešće u društvu i procesima donošenja odluka. Prijava je otvorena do nedelje, 23. septembra.
Pročitaj više
ŠMP
15. Sep 2018.
Udruženje građana „Centar za marginu“ upisuje treću generaciju polaznika i polaznica programa „Škola medijske pismenosti“! Program je namenjen učenicima/cama srednjih škola i studentima/kinjama osnovnih studija svih fakulteta. Učešće u programu je besplatno i ne iziskuje specifično predznanje o temama kojima ćemo se baviti. Broj polaznika i polaznica je ograničen, a prijave traju do 25. septembra 2018. godine u 23:59.
Pročitaj više
Konkurs za ideje_Obrenovac
15. Sep 2018.
Kancelarija za mlade gradske opštine Obrenovac otvorila je konkurs za ideje i inicijative mladih iz Obrenovca pod imenom “Omladinski fond”. Kokurs je otvoren do 20. septembra.
Pročitaj više
OFF tim
14. Sep 2018.
Želiš da svoje volontersko iskustvo upotpuniš znanjima iz oblasti organizacije i menadžmenta u kulturi, a da učestuješ ujedno i u kreiranju kvalitetnije i raznolike kulturne scene Novog Sada? Pred tobom je konkurs uz pomoć koga ćeš sve ove želje ostvariti - OFF traži volontere! Prijave su otvorene do 27. septembra.
Pročitaj više
ENTER 2018
13. Sep 2018.
Želiš da postaneš volonter ENTER festivala? Zanima te kako se organizuju veliki muzički festivali, kako najbolje organizovati logistiku, program i kako napraviti spektakl? Ambasadori ENTER festivala imaju priliku da uz tim profesionalaca nauče kako se organizuje veliki muzički festival!
Pročitaj više
Forum mladih lidera. YES
12. Sep 2018.
Business Info Group, nedeljnik VREME i regionalna televizija N1 kao medijski partner organizuju trodnevni događaj treći “Forum mladih lidera Srbije 2018 – YES!” od 05. do 07. oktobra, u hotelu „Putnik“ u Novom Sadu.
Pročitaj više