Konkursi

04. Jun 2020.
U 2020. i 2021. godini Vega omladinski centar sprema mnoštvo zanimljivih događaja i projekata, te traže omladinu zainteresovanu za učenje i razvoj rada u okviru neformalnog obrazovanja sa decom i mladima.
Pročitaj više
02. Jun 2020.
Forum omladinske politike Krovne organizacije mladih Srbije, koji je odložen povodom epidemije, održaće se onlajn, putem Zoom platforme.
Pročitaj više
02. Jun 2020.
Ovo je četvrta po redu akademija koju organizuje Crowdfunding.rs tim i predstavlja jedinstvenu priliku za edukaciju u oblasti crowdfunding-a.
Pročitaj više
31. May 2020.
Vega omladinski centar poziva sve zainteresovane mlade iz Beograda i Leskovca da se prijave na onlajn omladinsku razmenu #EkoVizija
Pročitaj više
29. May 2020.
Tim za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva Vlade Republike Srbije raspisao je konkurs za prijem dvoje stažista/kinja.
Pročitaj više
28. May 2020.
U toku je konkurs za takmičenje Social Impact Award (SIA), na kome možeš da osvojiš ekspertsku podršku za razvoj svog biznisa, vrednu novčanu nagradu i putovanje.
Pročitaj više
28. May 2020.
Beogradska kancelarija fondacije Friedrich-Ebert (FES) organizuje seriju onlajn seminara/vebinara u okviru projekta Akademija vrednosti i politika.
Pročitaj više
27. May 2020.
Srbija stvara otvara konkurs pod nazivom - Od inspiracije do dela, i poziva sve umetnike i kreativce da se prijave.
Pročitaj više
25. May 2020.
Poziv je otvoren za novinare iz različitih sredina i društvenih, rasnih, etničkih i premalo zastupljenih grupa koji žele da izveštavaju o krizi u vezi korona virusa
Pročitaj više
25. May 2020.
Centar za cirkularnu ekonomiju poziva sve zainteresovane da učestvuju u EIT Climate-KIC programu Pioniri u praksi koji će ove godine biti realizovan ukupno deveti put i ujedno četvrti put u Srbiji.
Pročitaj više