Konkursi

23. May 2019.
Fondacija Konrad Adenauer (KAS) i Beogradska otvorena škola (BOŠ) organizuju dvosemestralni obrazovni program „PolitiKAS“ za odabrane mlade lidere radi unapređenja političkog života Srbije. Rok za prijavu je 2. septembar.
Pročitaj više
16. Aug 2019.
Mladići, dečaci i muškarci u našem društvu uče da su neki poslovi strogo „ženski” i da ne priliči muškarcima da ih obavljaju. Nelogično, zar ne?
Pročitaj više
15. Aug 2019.
Otvoreno radno mesto za poziciju mlađeg projektnog saradnika/mlađe projektne saradnice u Institutu za evropske poslove.
Pročitaj više
14. Aug 2019.
Pozivamo te u ime Udruzenja Osoba sa invaliditetom Beograd da podrziš literani festival OSI - inkluzivnog karektara, pod nazivom ''Krilate reci'' u organizaciji Udruzenja osoba sa invaliditetom Beograd, koji ce se odrzati 08. oktobra 2019. u 16h u ulici Dragoslava Jovanovića 2.
Pročitaj više
12. Aug 2019.
Organizatori Beogradskog bezbednosnog foruma (BSF) sa zadovoljstvom pozivaju entuzijastične i motivisane učenike, studente i diplomce univerziteta, škola i instituta sa sedištem u Srbiji i inostranstvu da se pridruže timu BSF-a na 9. Beogradskom bezbednosnom forumu, koji će se održati od 16. do 18. oktobra 2019
Pročitaj više
08. Aug 2019.
,,Organizacija kreativnog okupljanja” – OKO organizuje napredni trening za omladinske radnike/ce za korišćenje Maršal Rozenberg metode nenasilne komunikacije i Forum teatra u prevenciji radikalizacije nasilja među mladima. Napredni trening je deo istoimenog projekta koji se finansira iz programa Erazmus+.
Pročitaj više
05. Aug 2019.
Delegacija Evropske unije u Srbiji i National Geographic Srbija organizuju konkurs za najbolju fotografiju prirode Srbije „Priroda u pozitivu.“
Pročitaj više
03. Aug 2019.
Ukoliko te zanimaju teme prevencije nasilja, diskriminacije i govora mržnje, rodne ravnopravnosti i preispitivanja stereotipa u društvu, zapošljavanja mladih ili informacione pismenosti, ukoliko želiš da učestvuješ u kreiranju drugačijeg, zdravijeg i bezbednijeg sveta u kom ima mesta za sve različitosti, pozivamo te da se prijaviš na veliki, letnji, sveobuhvatni ,,TOP" trening za trenere/ice Centra E8.
Pročitaj više
02. Aug 2019.
,,Art Sequences" projekat prezentuje 24 mlada umetnika iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Crne Gore i Makedonije. Nastao je kao potreba za razmenom iskustava i međusobnom komunikacijom između samih umetnika, kao i između umetnika i posmatrača, odnosno posetioca.
Pročitaj više
31. Jul 2019.
U okviru projekta "Mladi artivisti za promenu” ERA - LGBTI Equal Rights Association, u saradnji sa organizacijama iz članstva – Da Se Zna i Grupa IZAĐI, kao i sa Stichting art. 1 iz Holandije, te poziva na trening koji za temu ima “Zagovaranje kroz umetnost”.
Pročitaj više