Konkursi

15. Jul 2020.
Rok za slanje prijava i radova je 5. oktobar 2020. godine.
Pročitaj više
15. Jul 2020.
Krovna organizacija mladih Srbije i Vijeće mladih Federacije Bosne i Hercegovine pozivaju najmlađe mlade da se prijave i učestvuju u realizaciji razmene mladih iz Srbije i Bosne i Hercegovine i obuke Moj svet zavisi od nas.
Pročitaj više
14. Jul 2020.
Kompanija Novomatic pokrenula društveno odgovorni projekat Novo ime, zahvaljujući kojem će veliki broj mladih talenata iz Srbije imati priliku da ostvari svoje snove.
Pročitaj više
13. Jul 2020.
Cilj projekta je podsticanje uključivanja mladih u državnu omladinsku politiku i preuzimanje društvenih obaveza, preko izražavanja interesa mladih kroz ulogu omladinskog predstavnika u državnoj delegaciji u UN.
Pročitaj više
13. Jul 2020.
Kancelarija društva Kolping Srbija u Novom Sadu traži pojačanje – omladinskog savetnika/cu međunarodne omladinske organizacije Kolping Youth Europe.
Pročitaj više
13. Jul 2020.
Ministarstvo spoljnih poslova Republike Češke i Radio Slobodna Evropa inicirali su program stipendija za novinare iz zemalja Zapadnog Balkana.
Pročitaj više
09. Jul 2020.
TAKT (Tradicionalno Akustično Kompozitorsko Takmičenje) fest je multimedijalni, interkulturalni festival koji se organizuje sada već deveti put.
Pročitaj više
03. Jul 2020.
NALED - Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj raspisuje konkurs za petoro praktikanata.
Pročitaj više
03. Jul 2020.
UNICEF Srbija poziva mlade, koji žele da poboljšaju ulogu mladih u društvu, dodatno razviju organizacione i zagovaračke veštine i doprinesu UNICEF-ovoj misiji, da se pridruže Omladinskom odboru UNICEF-a u Srbiji.
Pročitaj više
02. Jul 2020.
Krovna organizacija mladih Srbije, najviše nezavisno predstavničko telo mladih u državi, realizuje novi program praksi u 2020. godini.
Pročitaj više