Konkursi

23. Oct 2019.
Informacioni centar Evropske unije i Otvorena komunikacija raspisuju konkurs za šestu generaciju polaznika „Evropske škole debate”.
Pročitaj više
22. Oct 2019.
Na osnovu prethodnih dostignuća i naše vizije boljeg društva zasnovanog na slobodi, znanju i inovacijama, želimo da prepoznamo uspešne inicijative koje su značajno doprinele razvoju lokalnih zajednica ili donele promene na nacionalnom nivou.
Pročitaj više
22. Oct 2019.
Forum za odgovorno poslovanje i Smart kolektiv pozivaju sve organizacije, kompanije i pojedince koji sprovode volonterske aktivnosti da se prijave na konkurs za Nacionalnu nagradu za volontiranje.
Pročitaj više
18. Oct 2019.
Grupa za analizu i kreiranje javnih politika, Centar za javnu upravu, lokalnu samoupravu i javne politike Fakulteta političkih nauka uz podršku Fondacije Konrad Adenauer i Vlade Švajcarske, objavljuju konkurs za učesnike/ce sedmih Dana javnih politika koji će biti održani na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Beogradu, 25. i 26. oktobra 2019. godine.
Pročitaj više
15. Oct 2019.
Centar za omladinski rad organizuje trening pod nazivom „Da li si zapošljiv/a?!?”, koji je namenjen mladima uzrasta od 18 do 26 godina, koji žive na teritoriji Grada Novog Sada. Ovaj trening sprovodi se u okviru OPENS2019 projekta pod nazivom „Fun Park — Fun starts here.”
Pročitaj više
14. Oct 2019.
Ostalo je još sedam dana do zatvaranja konkursa za takmičenje za dodelu nagrada Svetske organizacije za intelektualnu svojinu (WIPO) za 2019. godinu u četiri kategorije takmičenja. Konkurs za ova prestižna priznanja organizuje Zavod za intelektualnu svojinu Republike Srbije, povodom obeležavanja 99. godina od osnivanja institucije.
Pročitaj više
11. Oct 2019.
Beogradski centar za ljudska prava u saradnji sa Krovnom organizacijom mladih Srbije i uz podršku Kancelarije za ljudska i manjinska prava Vlade Republike Srbije pozivaju vas da učestvujete na treningu „Jačanje kapaciteta organizacija mladih i za mlade za interakciju sa UN mehanizmima”, koji će se održati 16. i 17. oktobra u Kragujevcu.
Pročitaj više
09. Oct 2019.
Edukativni program sastoji se iz pet modula, a održaće se u periodu od 15. novembra do 14. decembra 2019. godine, na ICT Hub Playground adresi, Kralja Milana 10 u Beogradu, svakog petka i subote.
Pročitaj više
08. Oct 2019.
U subotu, 16. novembra, od 10 do 18 sati, osnovci od 9 do 13 godina, dizajnirace kreativna ekološka rešenja na temu „Hrana i klimatske promene” pomocu novih tehnologija u prostorijama Nove Iskre (Cara Uroša 18), u organizaciji KidHub-a.
Pročitaj više
07. Oct 2019.
Svetski omladinski talas poziva sve zainteresovane da se prijave za organizacioni tim najvećeg studentskog festivala u jugoistočnoj Evropi. Četrnaesta Međunarodna studentska nedelja održaće se u Beogradu 2020. godine.
Pročitaj više