Konkursi

Konkurs_dizajn
15. Oct 2018.
Ove jeseni u Beogradu održaće se besplatan kurs product dizajna u kom će imati priliku da učestvuje pet odabranih kandidata. Rok za prijavu je 16. oktobar!
Pročitaj više
Filmski front
12. Oct 2018.
Pozivaju se svi zaljubljenici u film i dobro druženje da učestvuju u stvaranju i organizaciji 16. Filmskog fronta i da se prijave za volontiranje. Rok za prijave je 18. oktobar.
Pročitaj više
Flux radio
12. Oct 2018.
FLUX radio poziva studente beogradskih fakulteta da se uključe u rad njegovih redakcija! Rok za prijave je 15. oktobar.
Pročitaj više
ON konkurs
12. Oct 2018.
Oduvek si želeo/la da naučiš nešto više o osnovama novinarstva, fotografiji, video prilozima i radu na društvenim mrežama, ali nije bilo prilike? Škola omladinskog novinarstva nudi ti tu šansu!
Pročitaj više
Nagrada za volontiranje 2018
10. Oct 2018.
Forum za odgovorno poslovanje i Smart kolektiv pozivaju sve organizacije, kompanije i pojedince koji sprovode volonterske aktivnosti da se prijave na konkurs za Nacionalnu nagradu za volontiranje. Konkurs je otvoren do 2. novembra 2018. godine.
Pročitaj više
GF volonteri
08. Oct 2018.
Svi zainteresovani se mogu prijaviti slanjem kratke biografije i motivacionog pisma na volonter@greenfest.rs najkasnije do 24. oktobra 2018. godine.Samo kandidatkinje i kandidati koji uđu u uži izbor biće direktno kontaktirani.
Pročitaj više
ISWiB
03. Oct 2018.
Svetski omladinski talas poziva sve zainteresovane da se prijave za organizacioni tim najvećeg studentskog festivala u jugoistočnoj Evropi - The International Student Week in Belgrade. Prijave su otvorene do 15. oktobra.
Pročitaj više
Svetionik znanja
24. Sep 2018.
Projekat „Svetionik znanja“ je u potrazi za učenicima trećeg i četvrtog razreda srednjih škola u Republici Srbiji! Rok za prijavu je 21. oktobar (23:59).
Pročitaj više
BEST konkurs
05. Oct 2018.
Udruženje studenata tehnike Evrope – BEST Beograd prima nove članove! Ukoliko želite da upotpunite svoje studije radom u internacionalnoj studentskoj organizaciji, želite da putujete, upoznate ljude širom Evrope i u isto vreme razijate svoje lične i profesionalne veštine organizovanjem velikih studentskih projekata – ovo je prava prilika za vas!
Pročitaj više
Evropska škola debate
01. Oct 2018.
Informacioni centar Evropske unije i Otvorena komunikacija raspisuju konkurs za petu generaciju polaznika „Evropske škole debate“. Rok za prijavu je 14.10.
Pročitaj više