Najave

03. Jun 2020.
Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu organizuje novo Zoom druženje na temu upravljanja brendom poslodavca.
Pročitaj više
03. Jun 2020.
U festivalskom programu biće prikazano više od 120 dokumentarnih filmova i VR/AR sadržaja.
Pročitaj više
02. Jun 2020.
Udruženje studenata tehnike Evrope BEST Beograd ove godine organizuje projekat EBEC Balkan, regionalnu rundu inženjerskog takmičenja EBEC (European BEST Engineering Competition).
Pročitaj više
01. Jun 2020.
U okviru projekta Univerziteta Metropolitan MET Talks održaće se još jedan IT vebinar preko Zoom platforme na temu Generacije mobilnih mreža: Do 5G And Beyond.
Pročitaj više
01. Jun 2020.
Krovna organizacija mladih Srbije, organizuje još jedan edukativni vebinar za mlade.
Pročitaj više
29. May 2020.
Unija srednjoškolaca Srbije (UNSS) će u okviru projekta Mi smo prisutni, a vi nas ne čujete! održavati treninge za učeničke parlamente.
Pročitaj više
29. May 2020.
AIESEC je internacionalna organizacija koja okuplja mlade ljude širom sveta i omogućuje im da razviju svoj liderski potencijal kroz volonterska i stručna iskustva u inostranstvu, kao i kroz uključivanje u različite projekte koje organizuje.
Pročitaj više
29. May 2020.
Ukoliko želiš da saznaš više o ljudskim resursima u okviu IT sektora i dobiješ informacije iz prakse, onda će te zanimati ova radionica na kojoj ćeš imati priliku da čuješ kako izgleda jedan radni dan HR menadžerke.
Pročitaj više
27. May 2020.
Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu poziva te da se uključiš na Zoom kaficu i razgovaraš o razvoju karijere u oblasti društveno odgovornog poslovanja.
Pročitaj više
26. May 2020.
Ovaj vebinar predstavlja mali uvod u emocionalno-pismenu komunikaciju, oslanjajući se na koncepte transakcione analize, poput referentnog okvira i ego stanja i koristeći primere primenljive na situaciju u kojoj se nalazimo.
Pročitaj više