Najave

19. Sep 2019.
Septembar je tu i SKC je ponovo spremio sjajan program za mlade ljude! Pogledaj u nastavku vesti, šta sve to možeš da očekuješ u okviru septembarskih aktivnosti u Studentskom kulturnom centru!
Pročitaj više
18. Sep 2019.
U ponedeljak, 23. septembra u Kulturnom centru Zrenjanina u 19 časova biće otvorena internacionalna izložba: „Evropsko nasleđe u savremenom autorskom stripu i ilustraciji“.
Pročitaj više
18. Sep 2019.
Septembar je pravo vreme za nove početke i napretke. Pravo vreme za učenje i razvoj. Početak ove školske godine prati talas radionica “Reciklaža za početnike” koje vršnjački edukatori CEPORA – Centra za pozitivan razvoj dece i omladine sprovode sa učenicima mlađih razreda osnovne škole, a uz podršku Gradske uprave grada Beograda – Sekretarijata za zaštitu životne sredine.
Pročitaj više
17. Sep 2019.
StandUpFest 2019, međunarodni beogradski festival stand up komedije biće održan od 1. do 14. oktobra u klubu komedije Ben Akiba.
Pročitaj više
16. Sep 2019.
Imaš li misiju? Suočavaš li se sa velikim izazovima? Da li si ti predstavnik organizacije civilnog društva sa akcentom na omladinske i organizacije za mlade? Ukoliko si možda predstavnik kancelarije, ustanove i institucije koja radi sa mladima ili čak vlasnik malog ili srednjeg preduzeća, i predstavnik kompanije koje društveno odgovorno posluje, onda STANI. Naredna tri minuta moglo bi da ti promeni život.
Pročitaj više
16. Sep 2019.
U okviru bogatog pratećeg programa Leskovačkog internacionalnog festivala filmske režije LIFFE, koji se održava u Leskovcu od 18. do 22. septembra, festivalskoj publici će se, u Bioskopu Leskovačkog kulturnog centra, predstaviti neke od najvećih glumačkih zvezda iz Srbije i regiona: Miloš Biković, Bogdan Diklić i Goran Bogdan.
Pročitaj više
10. Sep 2019.
Od 12. do 15. septembra 2019. biće održano prvo izdanje festivala skejtborda i umetnosti u Beogradu – Samit nesvrstanih.
Pročitaj više
10. Sep 2019.
Sedamnaesto izdanje Ethno.com festivala, u organizaciji Kulturnog centra Pančeva i pod pokroviteljstvom grada Pančeva, održaće se 27. i 28. septembra ove godine uz učešće dva domaća i jednog internacionalnog sastava.
Pročitaj više
09. Sep 2019.
Tik pred 53. Bitef i u skladu sa humanističkim vrednostima koje ovaj pozorišni festival namerava da promisli i ostvari u dodiru sa svojom publikom, Kružok MILICA magazina otvara temu ljubavi kao vrednosti koja zahteva solidarnost, zajedništvo, poverenje.
Pročitaj više
09. Sep 2019.
Break the FAKE - Tribina o lažnim vestima i medijskim manipulacijama će sa stručnjacima/kinjama iz oblasti medija i novinarstva, govoriti o lažnim vestima, eri post-istine, medijskim manipulacijama i o kreiranju alternativnih činjenica za isto tako kreiranu, izmišljenu stvarnost.
Pročitaj više