Slavimir Futro: Everything is perCfet

Naš sagovornik je bio Slavimir Stojanović Futro. Ćaskali smo o njegovim pogledima na svet, poslu, životu u Srbiji i ljubavi prema grafičkom dizajnu. Čekiraj novi Mingl intervju, uživaćeš u svakoj rečenici.

Premijere filmova na Filmskom festivalu u Lokarnu

Na Filmskom festivalu u Lokarnu, koji počinje 4. avgusta, biće premijerno prikazana i ostvarenja naših autora.

Istinita priča o Guči carstvu

Objavljen je prvi trejler za film Gučijevi Ridlija Skota, inspirisan šokantnom istinitom pričom o porodičnom carstvu iza kojeg se krije italijanska modna kuća Guči.

Građanske inicijative šire tim

Kako bi Građanske inicijative odgovorile na nove izazove, traže nekoga ko je zainteresovan da svoj profesionalni razvoj gradi zajedno sa njima na poziciji istraživača/ce na programu za javne politike.

Prijavi se na konkurs [Dobro došli u moju zemlju]

Đaci srednjih škola širom Srbije imaju priliku da učestvuju u nagradnom konkursu Dobro došli u moju zemlju!

Sumiramo utiske: Festival evropskog filma Palić

Svečanom ceremonijom dodele nagrada najboljim evropskim ostvarenjima, prikazivanjem filma Vojvoda Rodžera Mičela i prve dve epizode domaće serije Kljun Jelene Gavrilović i Uroša Tomića, u petak 23. jula na Letnjoj pozornici zatvoren je 28. Festival evropskog filma Palić.

Otvoren poziv za podnošenje projektnih ideja

Mladi i mediji za demokratski razvoj 

Beogradska otvorena škola (BOŠ) raspisuje poziv za podnošenje projektnih ideja (concept note) za podršku tokom 2021/2022. godine u okviru programa finansijske podrške partnerstvima između medija i udruženja mladih ili udruženja za mlade, fondacija i zadužbina koje se bave pitanjima mladih.

Prijavi svoju ideju za #ŠtaNamTeško konkurs

U prethodne dve godine je podržano 300 ŠtaNamTeško omladinskih volonterskih projekata u koje se uključilo 5.000 volontera i volonterki iz cele Srbije. Ove godine i ti možeš kroz program Mladi su zakon da se sa svojim drugarima organizuješ i da uradiš nešto korisno u svom mestu.

To što si ovde znači da si na pravom mestu

Ankete

Savetovalište za karijeru

BOŠ Karijera